Seni pagelaran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Prakata[besut | besut sumber]

Seni Pagelaran iku jinis-jinis karya seni sing merloke panggung utawa pelataran kanggo nampilke kasil karya senine.

Jinis[besut | besut sumber]