Scott Golbourne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Scott Golbourne
Scott Golbourne (05.04.2014).jpg
Golbourne main kanggo Wolverhampton Wanderers ing taun 2014
Katerangan priangga
Jeneng dawa Juliou Scott Golbourne[1]
Tanggal lair (1988-02-29) 29 Fèbruari 1988 (umur 33)
Papan lair Bristol, Inggris
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Angka 3
Karir nom
2002–2005 Bristol City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2006 Bristol City 14 (0)
2006–2009 Reading 2 (0)
2006Wycombe Wanderers (nyileh) 15 (1)
2007Wycombe Wanderers (nyileh) 19 (0)
2007–2008Bournemouth (nyileh) 5 (0)
2009Oldham Athletic (nyileh) 8 (0)
2009–2012 Exeter City 104 (2)
2012–2013 Barnsley 47 (2)
2013–2016 Wolverhampton Wanderers 87 (1)
2016–2018 Bristol City 35 (0)
2017–2018Milton Keynes Dons (nyileh) 25 (0)
2019– Shrewsbury Town 37 (1)
Tim nasional
2004–2005 Inggris U-17 16 (0)
2005–2007 Inggris U-19 7 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 23:43, 2 Desember 2020 (UTC).


Juliou Scott Golbourne (lair 29 Februari 1988) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Shrewsbury Town" (PDF). English Football League. p. 66. Dibukak ing 27 October 2019.