Sarékat Islam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sarékat Islam utawa dicekak SI iku pakumpulan pulitik pisanan ing Indonésia sing angkahé kanggo nglawan dhominasi pedagang Cina. Sarékat Islam iku asale saka perkumpulan SDI (Sarekat Dagang Islam).

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sarékat_Islam&oldid=1029233"