Semaun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Semaun ing taun 1955

Semaun ya iku ketua pisanan Parté Komunis Indonésia sing lair kira kira taun 1899 ing Jombang, Jawa Wétan lan tilar taun 1971. Semaun tau dadi mahaguru ing Universitas Padjajaran, Bandhung.

Kapustakan[besut | besut sumber]

  • Jarvis, Helen (1991). Notes and appendices for Tan Malaka, From Jail to Jail. Athens, Ohio: Ohio University Center for International Studies.
  • Kahin, George McT. (1952) Nationalism and revolution in Indonésia. Ithaca, New York:Cornell University Press.
  • Ricklefs, M.C. (2001) A history of modern Indonésia since c.1200 3rd ed. Stanford, California:Stanford University Press.