Saos salad Russia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Russian dressing
Hamburger topped with grilled onions, cheese and russian dressing.jpg
Cheeseburger topped with grilled onions and Russian dressing
JinisSalad dressing
Panggonan asalUnited States
Tlatah utawa prajaNew Hampshire
DigawéJames E. Colburn
Woworan pokokMayonnaise, ketchup, horseradish, pimentos, chives, spices
Buku masakan: Russian dressing  Médhia: Russian dressing

Saos salad Russian punika piquant Amérika salad klamben dumadi saka mayonnaise, ketchup, lan úa.

Klamben Ruslan padha karo Pulo Ewonan utawa klamben Prancis . Sawetara versi pabrikan ngilangi mayonis lan jelas tinimbang ora krime.[1]

Preparasi[besut | besut sumber]

Biasane gagah, saiki wis khas digawe saka campuran mayonis lan saos tomat sing ditambah karo bahan tambahan kayata horseradish, pimentos, chives, mustard, lan rempah-rempah .[2][3][4]

Kejaba digunakake minangka klambi salad, klambi Ruslan uga digunakake kanggo nyebar sandwich Ruben .

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Official website: "Wish-Bone Russian Dressing".
  2. Stewart, Frances Elizabeth (1920). Lessons in Cookery. 2. New York, New York (USA): Rand McNally & Company. p. 123. Dibukak ing 13 April 2012.
  3. George, Mrs. Alexander (24 April 1941). "Menus of the Day". Lewiston Morning Tribune. Lewiston, Idaho, USA. p. 3. Dibukak ing 13 April 2012.
  4. Tim's Kitchen Tips -- Episode 1 (ing basa Inggris), dibukak ing 2020-05-11