Saos hoisin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
saos hoisin

Saus hoisin minangka salah sawijining jinis olahan saus wangi sing kenthel lan umume digunakake ing masakan Kanton minangka glas kanggo daging, tambahan kentang goreng, utawa saos celup . Werna kanthi warna peteng lan rasane legi lan asin. Sanajan ana varian regional, saus hoisin biasane kalebu kedele, adas, paprika, lan bawang putih. Cuka, bubuk rempah-rempah lima lan gula uga umume ditambahake.

Referensi[besut | besut sumber]