Same Same but Different

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Same Same but Different
Same same but different dvd cover.jpg
Disutradarani Detlev Buck
Diprodhuseri Claus Boje
Ditulis déning Ruth Thoma
Michael Ostrowski
Detlev Buck
Dibintangi David Kross
Apinya Sakuljaroensuk
Stefan Konarske
Michael Ostrowski
Wanda Badwall
Dimusiki Konstantin Gropper
Dibabar déning Delphi Filmverleih
Tanggal metu
  • 13 Agustus 2009 (2009-08-13) (Locarno)
  • 21 Januari 2010 (2010-01-21) (Jérman)
Suwéné
106 menit
Nagara Jérman
Basa Basa Jérman

Same Same but Different inggih punika filem sakin Jerman ingkang kadamel taun 2009. Filem punika dipunsutrdharani déning Detlev Buck, adhedhasar skénario anggitanipun Ruth Thoma, Michael Ostrowski, lan Detlev Buck, dipunangkat saking autobiografi Benjamin Prüfer ingkang dipunbabar taun 2006 wonten salah satunggalipun artikel ing kalawarta,[1] lajeng kababar awujud novèl ing taun2007. Para juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun David Kross lan Apinya Sakuljaroensuk. Sesirah Same Same but Different kapundhut saking tembung ing basa Inggris-Asia, ingkang adatipun kaginakaken ing Thailand, sinaosa filem punika mundhut latar ing Kamboja.[2] Same Same but Different pikantuk pangurmatan ingkang dipun-giyaraken nalika pahargyan Locarno International Film Festival kaping-62, surya13 Agustus 2009.[3]

Ringkesan[besut | besut sumber]

Benjamin (David Kross), salah satunggalipun murid ing sekolah manengah ing Jerman, nglampahi pangulandara. Nalika ing salah satunggalipun niteclub ing Phnom Penh, piyambakipun pinanggih kaliyan prawan saking mriku, namanipun Sreykeo (dipunpragani déning Apinya Sakuljaroensuk), lajeng nandang tresna dhumateng prawan punika. Benjamin saèstu tresna marang piyambakipun, sinaosa pungkasanipun Sreykeo punika ketaman sakit HIV lan patrapipun kados tiyang nakal. Filem punika dipunangkat saking lelakon gesangipun Sreykeo Sorvan lan Benjamin Prüfer.[4]

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Until death takes her from me, Article at www.neon.de, dated 31 Aug 2009 [in German]
  2. ^ Same Same But Different, Article at www.arte.tv, dated 31 Aug 2009 [in German]
  3. ^ Releases Information on www.imdb.de, dated 31 Aug 2009
  4. ^ Official Plot on www.samesame-themovie.com

Pranala njawi[besut | besut sumber]