SMK Bina Nusa Slawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMK Bina Nusa Slawi iku sawijining sekolah sing dumunung ing kutha Slawi, Kabupaten Tegal. Jenenge pangadeg yaiku Sunaryo, S.Pd., M.Kom,

SMK Bina Nusa Slawi nduweni 6 program keahlian, yaiku

  1. Teknik Komputer lan Jaringan
  2. Multimedia
  3. Farmasi
  4. Otomotif (Teknik Mesin)
  5. Perbankan
  6. Teknik Produksi lan Radio Broadcasting Program (TP3RP)

Pranala njaba[besut | besut sumber]