Sèl endhog

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Sèl endhog utawa ovum iku sèl réprodhuksi wadon asil saka ovarium (ovary). Sajeroning manungsa, endhog duwé ukuran garis tengah 145 µm. Ing akèh jinis kéwan minangka oosit (oocyte). Saliyaé iku, kéewan lan tetuwuhan uga ngasilaké endhog.