Sèl endhog

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Disambig.svg
Artikel punika isinipun ngéngingi endhog.Kanggé kaginan sanès, pirsani Sèl endhog (disambiguasi).

Sèl endhog utawa ovum iku sèl réprodhuksi wadon asil saka ovarium (ovary). Jroning manungsa, endhog duwé ukuran garis tengah 145 µm. Ing akèh jinis kéwan minangka oosit (oocyte). Saliyaé iku, kéewan lan tetanduran uga ngasilaké endhog.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sèl_endhog&oldid=974205"