Sèl endhog

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Disambig.svg
Artikel punika isinipun ngéngingi endhog.Kanggé kaginan sanès, pirsani Sèl endhog (disambiguasi).

Sèl endhog utawa ovum iku sèl réprodhuksi wadon asil saka ovarium (ovary). Jroning manungsa, endhog duwé ukuran garis tengah 145 µm. Ing akèh jinis kéwan minangka oosit (oocyte). Saliyaé iku, kéewan lan tetanduran uga ngasilaké endhog.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sèl_endhog&oldid=974205"