Roti jaé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gingerbread
Mjuk pepparkaka med lingon.jpg
Woworan pokokGinger root, honey or molasses
Buku masakan: Gingerbread  Médhia: Gingerbread

Gingerbread nuduhake salah sawijining olahan sing dipanggang, umume dirasakake karo jahe, cengkeh, pala utawa kayu manis lan digawe legi karo madu, gula utawa molase . Panganan jahe beda-beda, wiwit kue roti sing lembut lan lembab nganti ana sing cedhak karo jahe . [1]

Wong wedang jahe

Referensi[besut | besut sumber]

  1. The Oxford Companion to Sugar and Sweets. Oxford University Press. 1 April 2015. ISBN 978-0-19-931362-4.