Rosehip

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Rose hips

Rose hips (uga diarani rose haws) iku woh saka tuwuhan mawar. Who iki bisa dipangan (kanthi ati-ati amarga ngandhut wulu sing bisa njalari iritasi) lan akèh ngandhut Vitamin C. Who rosehip ikibiasaé awarna abang/oranye nanging ing sawetara spésies ana sing awarna ungu tuwa nganti ireng. Rose hip lumrahé digawé tèh hèrbal.

Pranala njaba[besut | besut sumber]