Rosehip

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rose hips

Rose hips (uga diarani rose haws) iku woh saka tanduran mawar. Who iki bisa dipangan (kanthi ati-ati amarga ngandhut wulu sing bisa nyebabaké iritasi) lan akèh ngandhut Vitamin C. Who rosehip ikibiasaé awarna abang/oranye nanging ing sawetara spésies ana sing awarna ungu tuwa nganti ireng. Rose hip lumrahé digawé tèh hèrbal.

Pranala njaba[besut | besut sumber]