Rosehip

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rose hips

Rose hips (uga diarani rose haws) iku woh saka tanduran mawar. Who iki bisa dipangan (kanthi ati-ati amarga ngandhut wulu sing bisa nyebabaké iritasi) lan akèh ngandhut Vitamin C. Who rosehip ikibiasaé awarna abang/oranye nanging ing sawetara spesies ana sing awarna ungu tuwa nganti ireng. Rose hip biasané digawé tèh hèrbal.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rosehip&oldid=1101172"