Ronan Parke

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ronan Parke

Ronan David Parke (lair 8 Agustus 1998; umur 19 taun[1]) ya iku penyanyi Inggris kang asalé saka Poringland, Norfolk, Britania Raya kang dadi juwara kapindho Britain's Got Talent (musim 5)|seri kaping lima acara ITV, Britain's Got Talent, sanajan dadi favorit bandar judi kanggo menang. Sawisé acara mau dilapuraké yèn Ronan wis nandatangani kontrak rekaman karo Sony Music.[2] Dhèwèké ngrilis album debute, Ronan Parke pada 24 Oktober 2011.[3]

Karir[besut | besut sumber]

2011: Britain's Got Talent[besut | besut sumber]

Ronan mèlu audisi Britain Got Talent ing London sangareping hakim Amanda Holden, Michael McIntyre, lan Louis Walsh (kang ngisi kanggo David Hasselhoff) dhèwèké mèlu "Feeling Good" lan sadurungé lagu rampung, kabèh 2500 - kuwat penonton lan telung hakim mènèhi Ronan standing ovation. Dhèwèké éntuk atur sapala sawisé nyambut gawé lan nampa telung "ya" swara lan lolos ing babak candhaké, kanthi Walsh kanda yèn Ronan "sawijining kanggo ngalahaké" Sawisé penayangan audisi ing telung audisi acara ing 30 April 2011, Ronan rikat-rikat dadi bandar judi favorit kanggo menangaké acara. Ronan banjur ditampilaké lumantar semi - final sapérangan minggu mangarep.

Ronan nindakaké kaping pindhoné sasuwéné sèmifinal tanggal 30 Mèi 2011, nindakaké "Gawe Pamiyarsa Rumangka My Love" déning Bob Dylan. Sawisé penampilané, dhèwèké éntuk gunggungan saka kabèh patang hakim David Hasselhoff (kang ora teka ing audisi Ronan), McIntyre, Holden lan Simon Cowell, kang mung mbiji final urip. Parke nampa swara publik paling dhuwur ing bengi lan kanthi otomatis dikirim lumantar final.[4]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Ronan Parke - Bio". Dijupuk 11 December 2011. 
  2. ^ Gordon Smart (7 July 2011). "The dawn of the Ronan empire". The Sun. Dijupuk 7 July 2011. 
  3. ^ "Album Review:Ronan Parke – Ronan Parke". 22 October 2011. Dijupuk 26 December 2011. 
  4. ^ Lucy Wright (31 May 2011). "Norfolk’s Ronan Parke makes it to the final of Britain’s Got Talent". Norwich Evening News. Dijupuk 5 July 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Ana loop cithakan: Cithakan:Persondata