Roman Pavlyuchenko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Roman Pavlyuchenko ing Piala Donya Ruslan 2018

Roman Anatolevich Pavlyuchenko (Ruslan Роман Анатольевич Павлюченко Roman Anatol'jevič Pavljučenko) (lair ing 15 Desember 1981 ing Mostovskoi, Krasnodar Krai, Uni Sovyèt) iku sawijining juru main bal-balan Ruslan. Dhèwèké dadi anggota tim sépakbola Klub Spartak Moskwa lan Tim nasional bal-balan Ruslan.

Ing Piala Éropa 2008 dhèwèké ngegol ping 3.

Cithakan:Tim nasional Euro 2008 Ruslan