15 Désèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 15 Desember)

15 Desember punika, dinten ingkang kaping 349 utawi 350 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=15_Désèmber&oldid=943709"