Robert Plant

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Robert Plant

Penampilan Robert Plant di Green Man Festival (2007)
Latar wuri
Jeneng Robert Anthony Plant
Lair 20 Agustus 1948 (umur 65)
West Bromwich,
Staffordshire, Inggris
Génré hard rock, heavy metal, blues-rock, folk rock, Musik dunia
Pegawéyan Singer-songwriter, Musikus
Instrumèn Vokal, Harmonika, Tamborin, Gitar
Taun aktif 1966–sekarang
Label Atlantic, Swan Song, Es Paranza, Mercury, Universal
Magepokan karo Band of Joy,Led Zeppelin, Rockestra, The Honeydrippers, Page and Plant, Strange Sensation, Alison Krauss
Situs wèb http://www.robertplant.com/

Robert Anthony Plant (lair ing West Bromwich, Staffordshire, Inggris, 20 Agustus 1948; umur 65 taun) punika penyanyi rockkang nate gegabung déning grup Led Zeppelin.

Diskografi[sunting | sunting sumber]

Cithakan:LedZeppelin

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Robert Plant ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Robert_Plant&oldid=833420"