Robert Plant

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Robert Plant
Robert Plant.jpg
Penampilan Robert Plant di Green Man Festival (2007)
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Robert Anthony Plant
Génre hard rock, heavy metal, blues-rock, folk rock, Musik dunia
Pakaryan Singer-songwriter, Musikus
Piranti Vokal, Harmonika, Tamborin, Gitar
Mangsa akarya 1966–sekarang
Labèl Atlantic, Swan Song, Es Paranza, Mercury, Universal
Sing magepokan Band of Joy,Led Zeppelin, Rockestra, The Honeydrippers, Page and Plant, Strange Sensation, Alison Krauss
Sana jaringan http://www.robertplant.com/

Robert Anthony Plant (dipunlairaken ing West Bromwich, Staffordshire, Inggris, 20 Agustus 1948; umur 67 taun) punika penyanyi rockkang nate gegabung déning grup Led Zeppelin.

Diskografi[sunting | Owah sumber]

Cithakan:LedZeppelin

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Robert Plant ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Robert_Plant&oldid=833420"