Robert Gaspar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Robbie Gaspar
Katerangan priangga
Jeneng dawa Robert Mark Gaspar
Dhuwur 185 cm (6 ft 1 in)
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
persib bandung
Angka 23
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1997-1999
2000-2001
2001-2002
2002-2003
2003-2004
2005
2006-2009
2009
Hadujk Split
Sidney Olympic
Pert SC
QAF FC
Sabah FC
Persita Tangerang
Persiba Balikpapan
persib bandung
 ? (?)
? (?)
? (?)
? (?)
? (?)
? (?)
? (?)
35 (7)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17 Juni 2010.


Robert "Robbie" Mark Gaspar (lair ing Fremantle, Ostrali Kulon, Ostrali , 7 Fèbruari 1981; umur 38 taun) Panjenengané kagolong juru main bal-balan kanthi asal nagara saka Australia kulawargané kagolong imigran saka Kroasia.