Menyang kontèn

Rizky Nazar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Rizky Nazar Mubarak Basloom utawa Rizky Nazar ( lair ing Singaraja, 7 Maret 1996; umur 28 taun) ya iku aktor lanang Indonésia turunan Arab-Indonesia. Rizky sepisan main lakon ing sinètron dadi paraga utama kaya ta ing Cinta Bersemi di Putih Abu Abu The Series mragakaké lakon Alèx, karo lawan mainé Jessica Anastasya, Kevin Lukas, Nahza Soebijakto, lan liya-liyané. Rizky duwé getih campuran Arab - Indonesia . Senadyan lair ing Singaraja, nanging dhéwéké gedhé lan suwé manggon ing Jakarta. Bapaké kang uwis séda jenengé Nasar Mubarak Basloom ( Arab ), lan ibuné jenengé Ika Surya ( Singaraja, Bali ). Rizky ya iku anak nomer loro saka sedulur loro utawa anak ragil.