René Desfontaines

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
René Desfontaines

René Louiche Desfontaines, miyos tanggal 14 Februari 1750 wonten ing Tremblay (Ille-et-Vilaine), seda tanggal 16 November 1833 wonten ing Paris, panjenenganipun ahli botani Prancis.

Biografi[sunting | Sunting sumber]

Sasampunipun sinau babagan kedokteran, René Desfontaines nyinauni babagan sajarah alam dhumateng Bernard de Jussieu. Panjenenganipun sampun nerbitaken karya-karya botani iangkang layak nalika tanggal 2 Maret 1783 ing Academy of Sciences , piyambakipun présidhèn nalika taun XIII ( 1804 - 1805 ). Dados anggota saking Academy of MedicineAprès ses études de médecine.

Daftar Pustaka[sunting | Sunting sumber]

Cithakan:Bouillet Cithakan:Botan.

  • Auguste Chevalier (1939). La Vie et l’Œuvre de René Desfontaines. Fondateur de l’herbier du Muséum. La carrière d’un savant sous la Révolution. Muséum national d’histoire naturelle de Paris : 264 p. + 4 planches


Cithakan:Portail