Ratapan Anak Tiri (sinetron)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ratapan Anak Tiri
Genre Drama
Digawé déning MD Entertainment
Ditulis déning Dono Indarto
Produser Lono Abdul Hamid
Diparagakaké Gunawan
Alia Miranti
Cut Jogèd
Nia Ramadhani
Egi John Foreisythe
Eva Anidita
Thalita Latief
Yurike Prastika
Musik déning Chossy Pratama
Lagu pambuka Untukmu Ibu, Rachel Amanda
Lagu panutup Untukmu Ibu, Rachel Amanda
Komposer Oya Rezicho
Iwang Modulus
Negara asal Indonesia
Basa asli Bahasa Indonesia
Gunggung episode 33 (dhaptar episode)
Prodhuksi
Prodhuser Dhamoo Punjabi
Manoj Punjabi
Suwéné acara 60 menit (19.00 – 20.00 WIB)
Prodhuksi MD Entertainment
Distributor Media Nusantara Citra
MNC Pictures
Pambabaran
Saluran tivi RCTI
Format gambar PAL 4:3
Format swara Stereo
Dolby Digital 5.1
Dibabar kapisan ing Jumat, 10 Februari 2006
Lakuné acara Masalah Lua ing mw.lua larik 142: field 'month' missing in date table.
Kronologi
Acara sadurungé Dan
Acara sawisé Sumpah, Gue Sayang Loe!
Acara kang gegayutan Tangisan Anak Tiri
Pranala jaba
[www.mdentertainment.co Website]

Ratapan Anak Tiri iku sinetron kang ditayangke ing TVRI diprodhuksi MD Entertainment ing saben dina Jumat, 10 Februari 2006 nganti 22 September 2006 gunggung episode cacah 33.

Pemain[besut | besut sumber]

Episode 1 - 18

  • Gunawan minangka Wisnu
  • Alia Miranti minangka Citra
  • Cut Jogèd minangka Rinda
  • Marsha Aruan minangka Marsha cilik
  • Keisha Ratuliu minangka Vika cilik

Episodee 19 - 33

  • Nia Ramadhani minangka Marsha/ Nina
  • Egy John Foreisythe minangka Ryan
  • Eva Anidhita minangka Nora
  • Thalita Mayor minangka Vika
  • Yurike Prastika minangka ibune Nora

Crita[besut | besut sumber]

Wisnu lagi waé kelangan bojoné, ya iku Citra, kang tilar donya nalika babaran. Sadurungé tilar donya, Wisnu ngabulaké panjaluke Citra supaya dhèwèké omah-omah karo Rinda, kanca raketé Citra. Ora nyana pranyata Rinda sekuthon karo Erwin, pacangané, kanggo ngrebut bandhane Wisnu. Sawisé omah-omah karo Wisnu, Rinda wiwit dadi kejem marang anak-anaké Wisnu ya iku Marsha, Fika, lan Rizki.

Kanca raketé Wisnu kang jenengé Adi ngerti kabeh rencanané Rinda lan Erwin. Emané, dhèwèké kasep dipatèni sadurungé menehi weruh Wisnu. Anehé  Rinda lan Erwin malah ndadekake Wisnu minangka kang dituding mateni Adi lan dikunjara. Iki ndadekaké anaké Wisnu tambah susah, lan ing pungkasané Marsha, Fika, lan Rizki katundhung saka omah. Bocah-bocah kasebut ngupaya bisa urip nganti padha pepisahan saka siji lan sijine.

Rujukan[besut | besut sumber]