Ratapan Anak Tiri (sinetron)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ratapan Anak Tiri
GenreDrama
Digawé déningMD Entertainment
Ditulis déningDono Indarto
ProduserLono Abdul Hamid
DiparagakakéGunawan
Alia Miranti
Cut Jogèd
Nia Ramadhani
Egi John Foreisythe
Eva Anidita
Thalita Latief
Yurike Prastika
Musik déningChossy Pratama
Lagu pambukaUntukmu Ibu, Rachel Amanda
Lagu panutupUntukmu Ibu, Rachel Amanda
KomposerOya Rezicho
Iwang Modulus
Negara asalIndonesia
Basa asliBahasa Indonesia
Gunggung episode33 (dhaptar episode)
Prodhuksi
ProdhuserDhamoo Punjabi
Manoj Punjabi
Suwéné acara60 menit (19.00 – 20.00 WIB)
ProdhuksiMD Entertainment
DistributorMedia Nusantara Citra
MNC Pictures
Pambabaran
Saluran tiviRCTI
Format gambarPAL 4:3
Format swaraStereo
Dolby Digital 5.1
Dibabar kapisan ingJumat, 10 Februari 2006
Lakuné acaraMasalah Lua ing mw.lua larik 141: field 'month' missing in date table.
Kronologi
Acara sadurungéDan
Acara sawiséSumpah, Gue Sayang Loe!
Acara kang gegayutanTangisan Anak Tiri
Pranala jaba
[www.mdentertainment.co Website]

Ratapan Anak Tiri iku sinetron kang ditayangke ing TVRI diprodhuksi MD Entertainment ing saben dina Jumat, 10 Februari 2006 nganti 22 September 2006 gunggung episode cacah 33.

Pemain[besut | besut sumber]

Episode 1 - 18

  • Gunawan minangka Wisnu
  • Alia Miranti minangka Citra
  • Cut Jogèd minangka Rinda
  • Marsha Aruan minangka Marsha cilik
  • Keisha Ratuliu minangka Vika cilik

Episodee 19 - 33

  • Nia Ramadhani minangka Marsha/ Nina
  • Egy John Foreisythe minangka Ryan
  • Eva Anidhita minangka Nora
  • Thalita Mayor minangka Vika
  • Yurike Prastika minangka ibune Nora

Crita[besut | besut sumber]

Wisnu lagi waé kelangan bojoné, ya iku Citra, kang tilar donya nalika babaran. Sadurungé tilar donya, Wisnu ngabulaké panjaluke Citra supaya dhèwèké omah-omah karo Rinda, kanca raketé Citra. Ora nyana pranyata Rinda sekuthon karo Erwin, pacangané, kanggo ngrebut bandhane Wisnu. Sawisé omah-omah karo Wisnu, Rinda wiwit dadi kejem marang anak-anaké Wisnu ya iku Marsha, Fika, lan Rizki.

Kanca raketé Wisnu kang jenengé Adi ngerti kabeh rencanané Rinda lan Erwin. Emané, dhèwèké kasep dipatèni sadurungé menehi weruh Wisnu. Anehé  Rinda lan Erwin malah ndadekake Wisnu minangka kang dituding mateni Adi lan dikunjara. Iki ndadekaké anaké Wisnu tambah susah, lan ing pungkasané Marsha, Fika, lan Rizki katundhung saka omah. Bocah-bocah kasebut ngupaya bisa urip nganti padha pepisahan saka siji lan sijine.

Rujukan[besut | besut sumber]