Ramyeon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ramyeon utawa Ramyun ya iku olahan mi duduh ala Koréa. Mi ramyeon bisa digawé saka mi basah utawa mi instan. Ana akèh merek ramyeon instan sing saliyané dikonsumsi wong wong Koréa Kidul, uga ana sing diekspor ning manca kaya ning Tiongkok, Hong Kong, Makau, Jepang, lan Indonesia. Ramyeon Koréa lumrahé rasané rada pedhes. Di Koréa Kidul, merek sing paling kawentar ya iku Shin Ramyun.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "10 Consumer Hits 1950–2007". The Korea Times. 16 October 2007. Dibukak ing 21 October 2007.