RM (penyanyi rap)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
RM
Rap Monster at Seoul Music Awards on January 19, 2017 (1).jpg
RM ana ing Seoul Music Awards wulan Januari 2017
Jeneng lair김남준
LairKim Nam-joon
(1994-09-12) Sèptèmber 12, 1994 (umur 26)
Ilsan-gu, Goyang, Korea Kidul
PadununganHannam-dong, Seoul, Korea Kidul[1]
Pakaryan
  • Rapper
  • penulis lagu
  • produser rekaman
Karir musik
Génre
PirantiVokal
Mangsa akarya2013 (2013)–saiki
LabèlBig Hit Entertainment
Sing magepokan
Jeneng Koréa
Hangul
Hanja
Alihaksara Koréa Kang SinampurnaGim Nam-jun
McCune–ReischauerKim Namchun
Tandha tangan
RM signature.svg

Kim Nam-joon (Hangul김남준; lair tanggal 12 September 1994; umur 24 taun), [2] Dheweke uga dikenal kanthi jeneng RM (biyen Rap Monster), yaiku rapper, penyanyi, lan penulis lagu saka Korea Kidul. Dheweke pemimpin lan rapper utama saka boy band Korea Kidul yaiku BTS, sing dibentuk Big Hit Entertainment.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Han, Jin (July 3, 2018). "[라이프트렌드] 유명인이 반한 한남동, 최고급 주거지로 뜬 이유". Korea JoongAng Daily (ing basa Korea). Dibukak ing August 17, 2018. Italic or bold markup not allowed in: |work= (pitulung)
  2. "랩몬스터 프로필" (ing basa Korea). Naver.

Link njaba[besut | besut sumber]