Menyang kontèn

Quorn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Quorn
TypePrivate
IndustryFood
Founded1985; 39 taun kapungkur (1985)
FounderMarlow Foods Ltd (JV between RHM & ICI)
HeadquartersStokesley, North Yorkshire,
Area served
Global
ProductsMeat analogues
OwnerMonde Nissin Corporation (2015–present)
Websitewww.quorn.co.uk

Quorn minangka produk pengganti daging sing asale saka Inggris lan didol utamane ing Eropa, nanging kasedhiya ing 14 negara. [1] Quorn didol minangka bahan masak lan minangka pengganti daging sing digunakake ing macem-macem panganan sing wis dikemas .

Kabeh panganan Quorn ngemot mycoprotein minangka bahan, sing asale saka jamur Fusarium venenatum. [2] Ing umume produk Quorn, budaya jamur dikeringake lan dicampur karo albumen endhog, sing dadi bahan pengikat, banjur disetel karo tekstur lan ditekan kanthi maneka warna. Formulasi vegan uga ana sing nggunakake protein kentang minangka pengikat tinimbang albumen endhog.

Quub Cubed
Isi quorn - beku, defrost lan digoreng

Referensi[besut | besut sumber]

 

  1. "Quorn FAQ". Quorn.co.uk. Diarsip saka sing asli ing 12 April 2017. Dibukak ing 21 May 2019.
  2. Finnigan, TJA (2011) Mycoprotein: origins, production and properties. In Handbook of Food Proteins (eds. G. O. Philips and P. A. Williams), pp 335–352. Woodhead Publishing Ltd