TV mangan wengi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Makan malam TV Jerman ( kari karo kentang goreng )

A nedha bengi TV (uga diarani panganan sing wis dikemas, panganan sing wis digawe siap, [1] dhaharan siap, nedha bengi beku, panganan beku lan panganan gelombang mikro ) minangka panganan beku rangkep sing diwenehake kanggo saben wong. Makan malam TV ing Amerika Serikat biasane kalebu jinis daging kanggo panganan utama, lan kadang sayuran, kentang, lan / utawa panganan cuci mulut. Sajian utama uga pasta utawa iwak. Ing nedha bengi TV Eropa, panganan India lan Cina umume

Tembung nedha bengi TV pisanan digunakake minangka bagean saka merek panganan sing dikemas ing taun 1953 dening perusahaan CA Swanson & Sons (jeneng lengkap yaiku TV Brand Frozen Dinner ). Dinner TV asli teka ing nampan aluminium lan digawe panas ing oven . Ing Amerika Serikat, tembung kasebut identik karo panganan utawa sajian rangkep ("nedha bengi") sing dituku beku ing supermarket lan digawe panas ing omah. [ <span title="This claim needs references to reliable sources. (July 2018)">perlu rujukan</span> ] [2]

Nedha bengi TV Swanson "Chicken Fried Country Fried Chicken"

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Could a top chef stomach ready-made meals?". the Guardian. 12 June 2005.
  2. "TV dinner". Merriam-Webster.