Puran poli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bobbattu
Holige1.JPG
Jeneng liyanéBobbattu,Obbattu, Holige, Ubbatti, Vedmi, Poli, Puranachi poli, God poli, Pappu bakshalu, Bakshalu,Oliga,Abatulu
Panggonan asalIndia
Tlatah utawa prajaAndhra Pradesh, Karnataka, Gujarat, Maharashtra, Goa, Telangana, Kerala, Telangana and All of Tamil Nadu
Hawa ajanganHot
Woworan pokokMaida, Sugar, Chana, Ghee
Buku masakan: Bobbattu  Médhia: Bobbattu
Obbattu

Puran poli / Bobbattu minangka roti lapis legi saka India sing asale saka Andhra Pradesh .

Maneka jeneng kanggo roti lapis kalebu Bobbattu utawa Baksham utawa Oliga ing basa Telugu, Andhra Pradesh Holige utawa Obbattu ing Kannada, Puran puri utawa Vedmi ing Gujarati, poli Puran ing Marathi, Uppittu ing Malayalam lan Tamil, Bhakshalu utawa Pole / Polae ing Telugu, Telangana lan Ubbatti utawa mung Poli ing Konkani .