Public Enemies (film 2009)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Public Enemies iku sawijining filem drama kadurjanan Amérikah Sarékat kang dirilis ing taun 2009. Film iki disutradarani Michael Mann. Mann uga mèlu nulis. Sèttingé ana ing Amérikah Sarékat nalika jaman Great Depression. Fokusé filem iku dhedhasar kisah nyata agèn FBI Melvin Purvis kang ngoyak para durjana John Dillinger, Baby Face Nelson, lan Pretty Boy Floyd. Film iki sawijining adhaptasi saka buku non-fiksiné Bryan Burrough kang nduwé irah-irahan Public Enemies: America's Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI, 1933–34. Christian Bale kang meranaké agèn FBI Purvis, Johnny Depp meranaké Dillinger, Marion Cotillard meranaké pacaré Dillinger, Billie Frechette, Channing Tatum meranaké Floyd lan Giovanni Ribisi meranaké Alvin Karpis.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. http://www.the-numbers.com/movies/2009/PUBNM.php

Pranala njaba[besut | besut sumber]