Kadurjanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kadurjanan utawa kriminalitas iku tindhakan ala utawa tindhakan sing nglanggar hukum.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kadurjanan&oldid=827433"