Pterodactylus

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Pterodactylus
Temporal range: Late Jurassic
Pterodactylus antiquus
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Reptilia
Ordo: Pterosauria
Suborder: Pterodactyloidea
Kulawarga: Pterodactylidae
Meyer, 1830
Marga: Pterodactylus
Cuvier, 1809

Pterodactylus (uniné /ˌtɛrəˈdæktɨləs/; saka basa Yunani Kuna πτεροδάκτυλος "swiwi driji") saka akhir jaman Jurassic, ya iku salah sijining genus pterosauria sing paling gedhe lan duwé epek-epek swiwi fosil sing paling maksimal.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pterodactylus&oldid=997943"