Pratélan lukisan Vincent van Gogh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Vincent van Gogh iku pelukis pasca-impresionis Walanda sing dadi salah siji pelukis paling misuwur sajeroning sajarah kagunan Éropah.

Ing ngisor iki kapacak lukisan-lukisan sing digawé déning Vincent van Gogh kanthi irah-irahan ing basa Jawa.

Lukisan[besut | besut sumber]

Wong tani kenthang[besut | besut sumber]

Versi liya[besut | besut sumber]

Foto van Gogh déning pelukis liya[besut | besut sumber]

Téma liya-liya[besut | besut sumber]