Menyang kontèn

Prambon, Sidaarja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Prambon, Sidaharja)
Prambon
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPrambon
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°27′52″S 112°35′05″E / 7.46453°S 112.58467°E / -7.46453; 112.58467Koordhinat: 7°27′52″S 112°35′05″E / 7.46453°S 112.58467°E / -7.46453; 112.58467
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSidaarja
Kodhe laladan
administrasi
35.15.02

Prambon iku kacamatan ing Kabupatèn Sidaarja.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.