Piteşti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Greja Santo Georgius ing Piteşti.

Piteşti (/pi'teʃtʲ/) iku kutha ing Rumania. Piteşti iku kutha krajan lan kutha paling gedhé ing Propinsi Argeş.

Kutha iki dumunung ing sapinggiring Kali Argeş. Piteşti dumunung ing sapinggiring dalan A1 Rumania sing ngubungaké karo kutha Bukarès.

Kutha kembar[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Piteşti&oldid=1091561"