Pit onthel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pit lanang

Pit onthel uga bisa diarani pit unta, pit kebo utawa pit pancal ya iku pit kang duweni ukuran ban 28 inchi. Pit onthel iki di gunakake masyarakat kutha nganthi taun 1970-an. Banjur taun 1970-an pit onthel kageser déning pit jèngki kang dawa lan duwure lewih apik.

Gallery[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pit_onthel&oldid=990189"