Pit onthèl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pit lanang

Pit onthèl uga bisa diarani pit unta, pit kebo utawa pit pancal ya iku pit kang duwé ukuran ban 28 inchi. Pit onthèl iki digunakaké masarakat kutha nganti taun 1970-an. Banjur taun 1970-an pit onthèl kagèsèr déning pit jèngki kang dawa lan duwuré luwih apik.

Gladri[besut | besut sumber]