Pindang tetel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngapunten punika Gambar Rawon Sanes Pindang Tetel (Latihan Papat Limpad)

Pindhang tètèl iku panganan saka kutha Pekalongan. Pindang tètèl digawé saka daging sapi lan bumbu-bumbu mligi kluwek. Pindang tètèl bisa tinemu ing Warung Ing Pekalongan lan racaké dipangané bareng kluban lan krupuk usek. Panganan kang ndarbèni duduh kang gurih iki racaké dipangan rikala awan-awan. Regané antara Rp 3000 - Rp 5000 saporsi ing taun 2012.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. www.indosiar.com : Pindang Tetel diaksès tanggal 5 Juni 2012