Krupuk usek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Niki gambar krupuk

Krupuk usek iku jinis krupuk. Krupuk digoreng nganggo pasir.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. usek diunduh tanggal:5 Juni 2012