Petrus Camper

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Petrus Camper

Peter, Pieter, utawi Petrus Camper (11 Mei 1722 ing Leiden7 April 1789 ing The Hague) punika ahli anatomi, panlit alam lan antropologis Walanda, lan ugi pendamel furnitur, pendamel skulptur lan seni. Piyambakipun kepranan marang anatomi komparatif lan paleontologi. Piyambakipun ugi nemokaken pangukuran "sudut fasial" kanggé ngukur kapinteran kéwan.

Mangga ugi mriksani[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Petrus_Camper&oldid=820282"