Pepperette

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pepperette
Schneiders Pepperettes - Hot Sausage Pepperoni (5574544267).jpg
Woworan pokokGround meat (usually turkey, beef, or pork), spices
Buku masakan: Pepperette  Médhia: Pepperette

Mrica minangka panganan kaya sosis sing biasane digawe saka daging rebus, kalkun, daging sapi, lan daging babi minangka varietas sing paling umum. Daging biasane dicampur karo rempah-rempah lan siap dipangan tanpa ana jinis masak utawa nyiapake. Lada bisa uga ora kudu didinginkan liwat jinis tartamtu lan cara nggawe.Pepperette bisa duwe macem-macem bentuk lan ukuran, nanging jinis sing paling umum meh padha karo segawon panas sing sempit.