Paus Celestinus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Paus Celestine I)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Selestinus I
Coelestinus I.png
Installed422
Term ended6 April 432
SadurungéBonifatius I
DiterusakéSiktus III
Personal details
Jeneng lairSelestinus
Lairboten dipunmangertos
Pati6 April 432
Other popes named Selestinus

Paus Celestinus I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (422-432).

Panjenenganipun asma aslinipun


Dipunrumiyini
déning:
Bonifatius I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Siktus III