Paus Bonifatius IX

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bonifatius IX
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed 2 November 1389
Term ended 1 Oktober 1404
Sadurungé Urban VI
Diterusaké Innosentius VII
Personal details
Jeneng lair Piero Tomacelli
Lair ±1356
Pati 1 Oktober 1404
Other popes named Bonifatius

Paus Bonifatius IX (Naples Italia, ±1356Roma, Italia, 1 Oktober 1404) punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1389-1404).

Panjenenganipun asma aslinipun Piero Tomacelli