Paus Bonifatius IX

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bonifatius IX
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed2 November 1389
Term ended1 Oktober 1404
SadurungéUrban VI
DiterusakéInnosentius VII
Personal details
Jeneng lairPiero Tomacelli
Lair±1356
Pati1 Oktober 1404
Other popes named Bonifatius

Paus Bonifatius IX (Naples Italia, ±1356Roma, Italia, 1 Oktober 1404) punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1389-1404).

Panjenenganipun asma aslinipun Piero Tomacelli