Paus Innosentius VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Innosentius VII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1404-1406).