Pasisir Ayah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pasisir Ayah (basa Indonésia Pasisir Ayah) inggih punika salah satunggaling papan wisata alam awujud pasisir kidul ingkang dumunung wonten ing Kabupatèn Kebumèn. Pasisir punika dunungipun wonten ing tapel wates antawis Kabupatèn Kebumen kaliyan Kabupatèn Cilacap. Pasisir Ayah dumunung 9 Km saking papan wisata Guwa Jatijajar. Pasisir pasiripun jembar saha éndah. Wisatawan saged nyéwa baita kanggé lelayaran wonten ing pasisir punika.