Menyang kontèn

Park Bo-young

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Park Bo-young
Lair (1990-02-12) Fèbruari 12, 1990 (umur 34)
Jeungpyeong, Provinsi Chungcheong Lor, Bendera_Koréa Kidul Koréa Kidul
Wiyata
Pakaryan
Taun aktif2006–saiki
Jeneng Koréa
Hangul
Hanja
Alihaksara Koréa Kang SinampurnaBak Bo-yeong
McCune–ReischauerPak Po-yŏng

Park Bo-young (lair 12 Fèbruari 1990; umur 34 taun) yaiku aktris Korea Kidul. Ia uga ngebintangi filem hit Speedy Scandal lan A Werewolf Boy, lan serial televisi Oh My Ghostess (2015), Strong Woman Do Bong-soon (2017) & Doom At Your Service (2021)

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Persondata