Parembugan:Trigoniulus corallinus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Apa iki ana jeneng lokalé?[besut sumber]

Mas @Ganyong:, menawa iki ana jeneng lokalé, isa diowah sesirahé, ning yèn ora ana ya rapapa. Hastylutfia (rembugan) 12 Juni 2017 07.45 (UTC)

Jeneng lokalé luwing lan iki salah siji jinisé. Lan saka pira pira spesies Luwing, ing basa Jawa kabèh disebut Luwing tanpa sebutan khusus. Semana uga ana akèh spesies kinjeng kang bakal tak tulis, nanging mung 2-3 sing ana istilah lokal e. Kuwi uga ora baku, amarga sing njenengi kinjeng umumé bocah bocah kang dolanan kinjeng, dudu wong tuwa kanthi resmi. Ganyong (rembugan) 13 Juni 2017 01.03 (UTC)

O Yawis Mas @Ganyong:, nganggo jeneng latiné waé yèn akèh jinisé, bèn gampang dibédakaké. Hastylutfia (rembugan) 13 Juni 2017 09.09 (UTC)

Wiki Mrebawani II[besut sumber]

Pak @Ganyong:, artikel iki cacah tembungé mung ana 78, mangga diganepi dadi 100. Matur nuwun. Notanotheramy (rembugan) 14 Agustus 2017 07.43 (UTC)