Naraguna:Hastylutfia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Grand Piano

Jenengku Hasty Lutfia, aku lagi sinau basa Jawa. Aku seneng main musik arupa main piano. Kawit cilik awakku wis seneng sinau musik jalaran diajari Bapak, lan suwi-suwi dadi uthik dhéwé.