Parembugan Naraguna:Hastylutfia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng Rawuh[besut sumber]

Sugeng rawuh, Hastylutfia!

Sugeng rawuh ing Wikipédia Jawa!

Miwiti
Pituduh

Mangga njajal-njajal, awak dhéwé ngentèni sampéyan ndarma kawruh sarana Wikipédia Jawa!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

Cahyo Ramadhani rembugan 14 Juli 2016 03.23 (UTC)

Wulan Asia Wikipédia 2016[besut sumber]

Awit kawigatèné Panjenengan tumrap Wikipédia Jawa, Panjenengan diundhang mèlu Wulan Asia Wikipédia!

Wulan Asia Wikipédia iku iku besutandhing (edit-a-thon) sajeroning jaringan (online) sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.

Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané Patang (4) artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.

Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 13.40 (UTC)

Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 13.40 (UTC)

Matur nuwun[besut sumber]

Matur nuwun sampun kersa mbesut artikel kawula ingkang taksih kathah ingkang klèntu. Rahayu gigho (wicantenan) 22 Juni 2017 - 11.57 WIB

We'd like to hear from you.[besut sumber]

Hi Naraguna:Hastylutfia,

The Language team is starting a new initiative to expand the use of translation to help the Javanese Wikipedia community and others to grow. Your feedback is very important for us since you have been creating a good number of translations with the Content translation tool.

Please join the conversation on your local community page or the project talk page at mediawiki.org, and provide your impressions. Thanks, and my apologies for being unable to post this message in your language. On behalf of the Language team, --Elitre (WMF) (rembugan)