Parembugan:Hiu putih

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing kamus Basa Jaw Knisius 2011 Hiu padha karo iwak lodan basa latine Isarus oxyhincus. Usulku, apike artikel ngenani hiyu digabung karo Iwak lodan, lan Hiu putih iki dilebokake ing artikel kasebut utawa diganti jeneng dadi Iwak lodan putih. Matur nuwun.125.160.111.239 17 Juni 2012 00.26 (UTC)

Katoné ing léma hiu iku salah. Iwak lodan iku basa Indonésia ikan paus. Sebab ing léma lodan isiné: "iwak gedhé ing segara (klebu kéwan nusoni), Isarus oxyhymchus."
Nah, iwak hiu iku ora nusoni, dudu kéwan mamalia. Banjur Isarus oxyhymchus iku ora ana. Sing ana Isurus oxyrinchus lan iki sajinising iwak hiu ...
Dadi miturutku ya wis bèn artikel iwak hiu putih iki panggah ana. Meursault2004ngobrol 17 Juni 2012 08.01 (UTC)

Matur nuwun katrangane mas.Pras pirembagan 17 Juni 2012 16.12 (UTC)