Hiu putih

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Hiu putih

Hiu putih (Carcharodon carcharias) iku sawijining iwak hiu gedhé sing bisa ditemoni ing dhaérah-dhaérah pasisir kabèh samudra sadonya. Kéwan iki utamané ditepungi wong déné gedhéné sing bisa tekan 6 mèter dawané lan aboté bisa 2.268 kilo. Iwak iki dadi diwasa nalika umuré 15 taun lan isa urip luwih saka 30 taun. Iwak hiu putih kalebu jinising iwak hiu sing paling mbebayani ana ing dunya kanggo manungsa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hiu_putih&oldid=833800"