Parembugan:Cigandamekar, Kuningan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nuwun sewu menawi infobox jroning irah-irahan Cigandamekar, Kuningan dipun ewahi kados punika angsal.Punapa mapertahanake infobox ingkang sampun wonten.Nuwun patunjukipun.Matur nuwun.Salam Puryono| Pirembagan! 21 Desember 2011 04.54 (UTC)

Mangga mas, pancen angkahipun badhe dipungantos nanging dereng sedaya. Matur nuwun. Pras pirembagan 21 Desember 2011 05.29 (UTC)
Cathetan: kabupaten dipungentos dados kabupatèn, supados kategorinipun mangke leres. Matur nuwun. Pras pirembagan 21 Desember 2011 05.31 (UTC)
Matur nuwun Pak Pras pantunjukipun.SEMANGAT Puryono| Pirembagan! 23 Desember 2011 15.41 (UTC)


Cigandamekar
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatenKuningan