Parembugan:Buxoro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jeneng[besut sumber]

Mas @Wirjadisastra:, ing enwiki lan idwiki wonten kaca Bukhara lan ugi Bukhara region/Provinsi Buxoro.

Nilik saking isinipun artikel punika, kadose saking Bukhara region kang isinipun kahanan geografis. Dene kaca Bukhara langkung pepak masalah sejarah lan kabudayan. Matur nuwun. Ganyong (rembugan) 10 Novèmber 2017 02.12 (UTC)

Pak @Ganyong:, matur nuwun awit kawigatosanipun. Punika pancèn njarag kula ilangi tembung region utawi provinsi saking sesirahipun artikel. Tumindak wau mligi kanggé nglarasaken kaliyan sesirah sanèsipun: Andijon lsp., ingkang sairib kaliyan Jawa Tengah, Bali, Bangka Belitung (ingkang boten mawi ater-ater provinsi) mungguh ing laladan Indonésia. Bab Bukhara ingkang tegesipun kutha Bukhara mangké saged dipunserat kados punika: Buxoro (kutha).
Bab éjaan, awit wonten tèks-tèks Jawi kula dèrèng manggihi kados pundi panyeratipun cara Jawi, pramila kaserat miturut éjaan aslinipun rumiyin. Mangké manawi sampun kapanggih éjaanipun cara Jawi utawa wonten pasarujukan déning komunitas, seratan ingkang samangké saged dipundandosi. Wirjadisastra (rembugan) 10 Novèmber 2017 02.27 (UTC)