Papa Ron's Pizza

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Papa Ron's Pizza
Franchise
IndhustriRestoran
Diyasa2002
Kantor gedhéJakarta, Indonesia
WijilMakanan

Papa Ron's Pizza yaiku restoran waralaba panganan sing ngasilake pizza. Perusahaan iki didegaké ing taun 2002 saka Jakarta. Nganti saiki, Papa Ron's Pizza duwe luwih wonten 43 toko ing saindenging Indonesia. Wonten 17 saka toko kasebut ana ing Jabotabek lan sisane ana ing njaba wilayah Jakarta. Outlet iki minangka siji-sijine toko pizza lokal ing Indonesia .

Papa Ron's Pizza nyajiake macem-macem panganan kaya ta pizza, spageti, lan liya-liyane.

Link njaba[besut | besut sumber]