Panir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bread crumb
Breadcrumb.jpg
Breadcrumbs from a box on a plate
Jeneng liyanéBreading, crispies
Woworan pokokDried bread
VariasiPanko
Buku masakan: Bread crumb  Médhia: Bread crumb

Panir utawa breadcrumbs (Varian regional: breading, crispies) sing ngiris liyané garing roti, digunakake kanggo breading utawa crumbing panganan, tutup casseroles, stuffing unggas, pangenthel stews, nambah akeh rasa ing soups, meatloaves lan panganan padha, lan nggawe asri a lan tutup renyah kanggo panganan sing digoreng, utamane potongan roti kaya tonkatsu lan schnitzel . Ragam roti Jepang macem-macem diarani panko .

Galeri gambar[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]